fredag 21. februar 2014

På pinnene

Akkurat nå har jeg to prosjekter på pinnene.

Kernell i Drops BabyAlpaca Silk, som krever en del konsentrasjon og dermed er forbeholdt alene-tider som bybaneturer og hjemme-kvelder.

Her kan sminkepungen fra forrige innlegg også skimtes.

Når jeg trenger å kunne snakke og strikke samtidig strikker jeg en Mariusgenser til strikkedukkene. Jeg har nemlig lyst til å lære meg å montere isydde ermer, og da tenkte jeg det var best å begynne med å klippe i et prosjekt som ikke har tatt flere uker å strikke. Mønsteret er improvisert fram av bilder av Mariusgensere og grunnoppskriftene i strikkedukke-boka.Beklager at det ble litt dårlige iPod-bilder i dag. Helt autentisk, men ikke så fint.

2 kommentarer:

 1. Kjekt å kunne variere prosjekter etter hvor man er og hva man gjør:) Spennende ting du har på gang! Høres lurt ut å starte med dukkevariant, det kommer til å gå så bra! Jeg skal starte med et nytt prosjekt i dag og må straks dykke ned i lageret for å se hvilket prosjekt som vinner denne gangen:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har egentlig troa. Jeg har klippet opp cardiganer ol før, så jeg tenker at det ikke kan være så mye vanskeligere enn det :)

   Det er så greit med et lager som er så fullt at du har mange fristende prosjekter å velge mellom. Blir spennende å se hva du ender opp med :)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...