søndag 24. april 2016

Integreringsprosjekt

Som nevnt har amerikanere litt andre strikkevaner enn jeg er vant til fra Norge. I et forsøk på å bli bedre integrert kjøpte jeg et par nøster lyseblå merino på Stitches West og fant et sjalmønster på Ravelry.


Siden jeg ikke har så mye erfaring med sjal-strikking var det vanskelig å bestemme seg for hvilket sjal jeg likte best. Til slutt sto valget mellom 3-4 stykker, og jeg endte opp med det mønsteret med finest navn. Positive Thoughts må jo være det perfekte sjalet for en som snart skal bli psykolog?


Bildene er tatt på en strand i et sted som heter Tennessee Valley. Tennessee Valley ligger bare 15 minutter fra San Francisco og er med andre ord i California. Navnet kommer fra et skip, the S.S. Tennessee, som gikk på grunn ved denne stranda for 150 år siden. San Francisco har et tåkeproblem, og kapteinen bommet på Golden Gate-sundet i tåka.De myke fakta;
Mønster: Positive Thoughts #1
Størrelse: Large
Garn: Anzula Haiku
Pinner: 4 mm
På ravelry: Think Positive

In an attempt to improve on my integration with American knitters I have made a lace shawl in a soft merino yarn. The pictures ar taken in Tennessee Valley, a 15 minute drive from San Francisco.

7 kommentarer:

 1. Flott sjal, og ikke minst flotte bilder! Fint med turkist hav som bakgrunn for blått sjal, og du ser jo både glad og positiv ut ;) Veldig fint bilde av deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg var på tur med en venninne, som heldigvis sa seg villig til å være fotograf for en stund ;)

   Slett
 2. Lekkert sjal!
  Ellers har du så fine bilder. Jeg blir så glad av å lese bloggen din.

  SvarSlett
 3. Nydelig sjal med flott navn. Og så måtte jeg følge linken og lese mer om amerikanske garnpreferanser. Ikke mye overraskende, selv om det føles rart når man er vant til norsk strikkekultur. Akryl og babyer er vi jo vant til at er fy-fy.

  SvarSlett
 4. Så flott sjal du har strikket:) fin farge til deg!

  SvarSlett
 5. Lekkert sjal og flotte bilder!
  Snodig det der med ull og akryl, at man har fullstendig motsatte tanker i de to landene. Det er lenge siden akryl var greit til babyer i Norge...

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...