lørdag 26. juli 2014

Strikk i bruk - Drops baby merino

Jeg har vist fram denne jakka før, og da var den alt for stor for mottakeren. Nå har mottakeren vokst, men det har jammen jakka også, så den er fortsatt alt for stor. Konklusjonen er med andre ord at Drops baby merino siger.


Jeg vet ikke om det er garnet eller strikkefastheten min som er problemet. Sannsynligvis er det en kombinasjon, for noen strikker jo helt fine ting i baby merino, men på den annen side så finnes det jo garntyper som kan strikkes løst uten å sige noe særlig.

Litt uintendert kimono-preg på passformen
I fremtiden skal jeg i alle fall begrense meg til å bruke Drops baby merino på tynne(re) pinner og/eller til små, små plagg som ikke kan sige noe særlig - luer og babyvotter, for eksempel.

9 kommentarer:

 1. Kjedelig med sig! Men det var jo søtt, da - både antrekket og mottageren :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, kjempekjedelig. Men er enig om mottakeren, og antrekket var i alle fall søtt før det vokste til dobbel størrelse ;)

   Slett
  2. Hvis det finnes en tørketrommel i nærheten av plagget, så skal visst det få det til å trekke seg sammen igjen ...

   Slett
  3. Dvs., man må vel putte plagget inni trommelen. Hehe ;)

   Slett
  4. Hæ, mener du at det ikke holder at plagget er i samme rom som tørketrommelen!? Nå gir jeg meg ende over :P ;)
   Men du er inne på noe, skal nevne det for jakke-eierens mamma.

   Slett
 2. Så søte bilder:) Jeg har så langt god erfaring med Drops baby merino, men dette kan jo endre seg etterhvert som flere ullpagg tas i bruk av knerten

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan jo være det er meg og min strikkefasthet som er problemet også... Dette mønsteret er jo egentlig bare en slags modifisert rillestrikk, og det er jo en tekstur som er kjent for å sige.

   Slett
 3. For en herlig baby :-) synd at strikkejakken var blitt så vid og stor, det ligger jo noen timers arbeid bak.. Men det varmer jo godt likevel og kan jo sikkert være supert sett å bruke til soving i vognen blant annet, nå når høsten kommer :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, han er skjønn! :) Og du har rett, genseren kan sikkert brukes litt selv om den er stor.

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...