mandag 31. mars 2014

Uhu - et symaskintrekk

Symaskintrekk, med lomme til pedalen
Jeg har sydd trekk til symaskinen min. Jeg brukte (surprise!) gamle jeans. Jeg kan sy med andre stoffer også, altså, jeg lover! Men akkurat til sånt utstyr synes jeg dongeri er så greit. Dessuten er det ikke til å stikke under en stol at det faktum at jeg tvangspreget samler på alle jeans som slutter å passe gjør at jeg har skapet fullt av gamle jeans som må brukes til et eller annet.

Med mappe til manualen, som jeg av og til leser.
Som vanlig har jeg sydd på gefülen, så det finnes ikke noen ordentlig oppskrift, men jeg har samlet litt inspirasjon på Pinterest, i tilfelle noen vil prøve seg på noe lignende.

Buksens baklommer har blitt til oppbevaring for de større symaskindelene
Jeg ble positivt overrasket over hvor enkelt det var å lage ugla. Jeg tegnet av fra et bilde på Pinterest, og brukte stoff fra to Fretex-skjorter. Strøk litt viselin på baksiden og sydde ugla fast for hånd. Det tok litt tid, men jeg syntes egentlig det var lett å få det pent.

UHU!


8 kommentarer:

 1. Det var jammen stilig! Artige detaljer med ugla og lommene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Huldr. Det er jo morsommere å sy noe med litt ekstra pynt :)

   Slett
 2. Så stilig. Litt artigere å ha den fremme også når den ser så fin ut

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Egentlig har jeg ikke plass til å ha den fremme, så sånn sett hadde det kanskje vært lurere å ha et litt styggere trekk ;) Men den skal få stå fremme en stund nå, siden jeg ble så fornøyd ^^

   Slett
 3. Så flott symaskintrekk! Dette var virkelig et godt tips:) Så moro å bruke gamle klær, blir litt ekstra spesielt da. Ugla ble kjempestilig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, det er jo litt moro når det er mine egne klær i alle fall - jeg kan jo huske hva slags ting denne buksa har vært med på :)

   Slett
 4. Så lurt å ha lomme til pedalen. Jeg har akkurat bestilt ny pedal til maskinen min i dag (...tro det eller ei men jeg har altså klart å rote bort symaskinpedalen),

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, det høres ut som om du burde bruke den nye pedalen til å sy et trekk med lomme ;)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...