fredag 3. juni 2016

Baby body

Det kommer snart en ny baby i omgangskretsen, så jeg har hevet meg på pinnene og strikket en liten body. Denne oppskriften er egentlig fra Dale, men ligger også gratis på tusenideer.no.


Jeg likte ikke overdelen på denne bodyen. Det skal strikkes i glattstrikk hele veien og så hekles rundt kanten, og jeg klarer rett og slett ikke å få glattstrikk til å ligge rett. Derfor rekket jeg opp og strikket toppen i en rett, en vrang. Den ble kanskje litt mindre nusselig enn i oppskriften, men til gjengjeld tror jeg den ble mer praktisk.

Mønsteret var vanskelig for meg å memorere, men det gikk bra til slutt.
Bodyen skal få trykknapper, men det blir nok ikke før jeg kommer tilbake til Norge igjen. Garnet er det samme som i intergreringssjalet mitt, men med annen bunnfarge.

De myke fakta;
Mønster: 319-05 Baby body
Størrelse: 3-6 mnd
Garn: Anzula Haiku
Pinner: 2.5 mm
På ravelry: Haiku Onesie

2 kommentarer:

  1. Den ble veldig fin! Grått og blått er nydelig sammen, særlig i mønsterstrikk :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Garnet kjøpte jeg på en strikkekonteranse, og damene i strikkeklubben min hadde stor moro av at jeg valgte nesten akkurat de samme fargene som i Ishav-genseren, som jeg hadde på den dagen (https://picasaweb.google.com/lh/photo/FR7dSb8pH6s5a1drtPPpFHGsDhdXgq0u4KadkaC1gWU?feat=directlink). Jeg er med andre ord ikke så veldig eventyrlysten i fargeveien ;)

      Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...