mandag 2. november 2015

Strikk i bruk: Nøstebarnteppe

Jeg strikket et lite nøstebarnteppe til jul, som skulle fungere som reservekosefille for en liten gutt jeg kjenner. Kosefillen ble blankt avvist til fordel for hans gamle, ihjelvaskede, tovede koseteppe. Når det gamle teppet ble borte og det nye hadde vært en tur i vaskemaskina på 30 grader fikk gaven endelig komme til sin rett og er nå høyt elsket. Det er ikke alltid det som vi strikkere synes er fint som fungerer best for dem vi strikker til.
Før og nå.
Uelsket og elsket
Sometimes what we think our recipients should want and what they do want are two different things. The pictures represent the same blanket when it was new and unpopular, and now, when it is old, ugly felted and loved by its two year old owner.

8 kommentarer:

 1. Så morsomt! Jeg fikk en innskytelse om å kikke innom bloggen din, og der hadde du jammenmeg et rykende ferskt innlegg :) Kontrastene er store i bloggen fra egenpublisert mønster til kosefille, men det var et fint innlegg dette også, skjønne lille gutten - og så fint at du lagde reservekoseteppe til ham, det kom til sin rett til slutt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, her blogges det om alt, stort eller smått! ;)
   Det er jo alltid hyggelig for en strikker at det man lager blir elsket, selv om det ikke alltid er fordi selve strikkingen var så bra :P

   Slett
 2. Hihi! Det er ikke alltid man kan beregne hva som slår an.

  SvarSlett
 3. Blir nok satt godt pris på etter hvert den der.
  klemz

  SvarSlett
  Svar
  1. Det virker som om den får mye kjærlighet, ja :D

   Slett
 4. Så lenge mottaker er fornøyd har strikkeren gjort jobben, heldig liten tass som fikk akkurat det som var ønsket :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...