lørdag 14. juni 2014

Endelig sommer

Som mine mest oppmerksomme blogglesere kanskje har merket har det vært stille fra denne kanten en stund. Eksamen har ikke overraskende hatt skylda, men nå er er siste eksamen levert, strikkepinnene pakket, og jeg har kommet meg hjem til Oslo, her jeg skal være hele ferien. Denne eksamenen markerte halvveien i studiet mitt, og at jeg bare har 2 og et halvt år igjen før jeg er ferdig som student, og sannsynligvis ikke kan nyte så mye frihet igjen før jeg blir pensjonist.

Sommeren skal tilbringes utenlukkende i Norge, men unntak av en liten Amsterdamtur. Men dette postkortet fra en venninne:...som kom samtidig som denne bloggposten hos Flowermouse design, gjorde det enormt fristende å prøve å finne en billig restplass til Riga. Kanskje til høsten? Uansett, snart kommer det noen ordentlige bloggposter igjen.

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med overstått eksamen! Nå får du nyte den deilige sommeren!:)

  SvarSlett
 2. Hurra for siste eksamen unnagjort og feeeeerie!! :) Ang. kommentar på forrige bloggpost: ja, jeg følger visst med, hehe. Er det ikke rart - det setter seg liksom i underbevisstheten hvor ofte folk poster innlegg, og når det ikke kommer noe på en stund lurer man på hva som skjer. Koselig at du er tilbake! Ha en finfin sommerferie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hurra for ferie! Takk, jeg håper du også koser deg i sommervarmen :)

   Slett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...