søndag 25. mai 2014

Eksamenskosebukser


Eksamen nærmer seg med stormskritt, og jeg tilbringer mye (men kanskje ikke nok) tid på lesesalen. Jeg synes alltid veldig synd på meg selv i eksamenstiden, og en av måtene jeg trøster meg selv er å bare gå i deilige koseklær mens jeg leser. Jeans hører ikke hjemme i slutten av semesteret.

Mmm, comfy.
Jeg har tatt meg tid til å sy en ny kosebukse til meg selv, så jeg i alle fall få litt variasjon i leseantrekkene. Disse buksene er sydd etter denne gratisoppskriften som jeg fant via Pinterest. Stoffet kjøpte jeg på loppis, jeg tror det kan ha vært en duk.

Haremsbukser
Oppskriften er lett å følge og rask å sy (denne er sydd på en ettermiddag), men noe har likevel gått galt - buksen min har blitt mye kortere i bena enn den på illustrasjonsbildet . Enten har jeg lest oppskriften feil, eller så har hun som har skrevet oppskriften gitt feil mål. Jeg velger å tro det siste, fordi jeg ikke helt skjønner hvordan jeg skulle klart å følge oppskriften feil (som sagt, den er veldig enkel).

Skjult splitt
Den eneste endringen jeg gjorde var i splitten på toppen - i originaloppskriften er den åpen, men det ble for avslørende for meg, så jeg sydde en trekantet stoffbit i åpningen.


Jeg har et stykke igjen fra å bli rosablogger. Jeg må slette utrolig mange bilder der jeg skuler ilskt mot kameraet, fordi jeg blir så innmari selvbevisst av å ta bilde av meg selv. Kanskje jeg blir vant til det etterhvert.

5 kommentarer:

 1. Hehe, det er jammen godt du ikke står i fare for å bli rosablogger! Du ser jo ikke sint ut på bildene, men du minner meg litt om Lille My med hårtoppen. Fine bilder! Kjempefin bukse også, skikkelig sommerlig! Tvi-tvi med eksamensstyret!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, lille My, det tar jeg som et kompliment ;)
   Takk, jeg syntes stoffet passet fint til denne buksen :)

   Slett
 2. Ja, for all del, det var ment som et kompliment! :) :D Lille My er kuul!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å kommentere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...